Sandwich cu ton

Sandwich-urile cu ton sunt niste gustari minunate si sanatoase. Sandwichul cu ton poate fi servit ca si aperitiv sau gustare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Sandwich cu ton

Ingrediente

  • 1 conserva ton maruntit
  • 100 g boabe de porumb din conserva
  • 100 g mozzarela
  • 1 rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ou fiert tare
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • cateva masline fara samburi
  • cateva fire patrunjel verde
  • 6 felii de paine neagra (dintr-o bagheta)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-un vas se amesteca tonul maruntit scurs de ulei cu boabele de porumb, ceapa rosie tocata marunt, zeama de lamaie, patrunjelul tocat si un praf de sare.
Taiem in feliute subtiri mozzarella, oul, rosia si maslinele.
Asezam feliile de paine pe un platou, peste ele punem un strat din compozitia cu ton, o felie de ou, cateva feliute de masline, cate o felie de rosie si cate o felie de mozzarela.
Transferam sandwich-urile intr-o tava pentru cuptor pe fundul careia am pus hartie de copt si le dam la cuptor pentru 10 minute, cat sa se topeasca usor mozzarela (sau 3 minute la cuptorul cu microunde cu functia Grill/Crisp).
Se servesc caldute, dar sunt la fel de bune si reci.


Chiar dacă nu eşti lângă Philips Multicooker când timpul de încălzire se încheie, funcţia "KEEP WARM" păstrează mâncarea caldă în continuare.
Datorită valvei ajustabile pentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive.


Sandwichul cu ton se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui cu ghimbir

Gem de gutui cu ghimbir

Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...

Gem de gutui cu ghimbir
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Supa crema de dovleac
1
Supe si ciorbe

Supa crema de dovleac

Gustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.

Supa crema de dovleac
Ciorba de fasole in bol de paine
2
Ciorbe

Ciorba de fasole in bol de paine

Ciorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...

Ciorba de fasole in bol de paine
Ciorba de perisoare din carne de pui
3
Supe de carne

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Salata verde cu naut
4
Salate de legume

Salata verde cu naut

Retete de vara. O salata excelenta, satioasa si gustoasa. Retete dietetice

Salata verde cu naut
Supa crema de morcov
5
Supe de legume

Supa crema de morcov

Pana sa am un bebe, nu eram prea pasionata de supe creme, odata cu venirea lui, lucrurile s-au schimbat, de indata ce am...

Supa crema de morcov
Parteneri
Jambon la cuptor
Bucataras.RO

Jambon la cuptor

Fara introducere,trecem direct la masa,ca poate va e foame,sete......

Jambon la cuptor
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Prajitura cu branza, cacao si struguri
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu branza, cacao si struguri

Prajitura cu branza, cacao si struguri
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia