Somonul afumat cu ricotta este un aperitiv deosebit, atat prin gust cat si prin aspect. Se prepara incredibil de usor, este delicios, o reteta de aperitiv perfecta pentru orice motiv de sarbatoare.
Se toaca mararul, se pune peste Ricotta, se asezoneaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu ulei pana se obtine o crema fina. Aceasta crema se intinde peste feliile de somon si se ruleaza.
Rulourile astfel obtinute se aseaza pe un platou.
Cresonul se spala si se scurge, apoi se amesteca cu ciupercile feliate. Aceasta garnitura se pune pe platou si se stropeste cu ulei.
TIP: leaga cele 4 rulouri cu frunze verzi de arpagic.
Rulourile cu ricotta si somon afumat se pastreaza la rece pana in momentul servirii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii