Somonul afumat cu ricotta este un aperitiv deosebit, atat prin gust cat si prin aspect. Se prepara incredibil de usor, este delicios, o reteta de aperitiv perfecta pentru orice motiv de sarbatoare.
Se toaca mararul, se pune peste Ricotta, se asezoneaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu ulei pana se obtine o crema fina. Aceasta crema se intinde peste feliile de somon si se ruleaza.
Rulourile astfel obtinute se aseaza pe un platou.
Cresonul se spala si se scurge, apoi se amesteca cu ciupercile feliate. Aceasta garnitura se pune pe platou si se stropeste cu ulei.
TIP: leaga cele 4 rulouri cu frunze verzi de arpagic.
Rulourile cu ricotta si somon afumat se pastreaza la rece pana in momentul servirii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii