Se spala frunzele de salvie si se lasa sa se scurga pe o sita. Branza se da pe razatoare si se amesteca bine cu smantana. Crema de branza se condiment
Se spala frunzele de salvie si se lasa sa se scurga pe o sita. Branza se da pe razatoare si se amesteca bine cu smantana. Crema de branza se condimenteaza dupa gust, cu sare si piper si se adauga putina zeama de lamaie. Se intinde apoi crema pe deasupra fiecarei clatite si se aseaza cate o felie de somon afumat si cate o frunza de salvie. Se presare apoi semintele de pin. Clatitele umplute cu somon se ruleaza si se pun la copt intr-o tava unsa cu unt. Pe deasupra lor se presara putin branza sau cascaval ras. Se cos aproximativ o ora, pana cand marginile clatitelor devin aramii.
Se servesc calde, cu zeama de lamaie.
Alte aperitive:
Salata de icre negre
Clatite cu ciuperci
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii