Se spala frunzele de salvie si se lasa sa se scurga pe o sita. Branza se da pe razatoare si se amesteca bine cu smantana. Crema de branza se condiment
Se spala frunzele de salvie si se lasa sa se scurga pe o sita. Branza se da pe razatoare si se amesteca bine cu smantana. Crema de branza se condimenteaza dupa gust, cu sare si piper si se adauga putina zeama de lamaie. Se intinde apoi crema pe deasupra fiecarei clatite si se aseaza cate o felie de somon afumat si cate o frunza de salvie. Se presare apoi semintele de pin. Clatitele umplute cu somon se ruleaza si se pun la copt intr-o tava unsa cu unt. Pe deasupra lor se presara putin branza sau cascaval ras. Se cos aproximativ o ora, pana cand marginile clatitelor devin aramii.
Se servesc calde, cu zeama de lamaie.
Alte aperitive:
Salata de icre negre
Clatite cu ciuperci
Ciuperci umplute
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postSarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...
Sarmalute moldovenesti in foi de vitaAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakespentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel
Comentarii