Fierbem salaul, ii scoatem oasele, se desface carnea in fileuri. Se prepara sosul alb din unt, faina si lapte sau zeama in care a fiert pesÂtele. S
Fierbem salaul, ii scoatem oasele, se desface carnea in fileuri. Se prepara sosul alb din unt, faina si lapte sau zeama in care a fiert pesÂtele. Se amesteca pe foc pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, se adauga trei galbenusuri, zeama de lamaie, branza rasa pe razatoarea mica si albusurile batute spuma. Se pun intr-un vas de sticla incasabila, uns cu unt, fileurile de salau, se toarna sosul, se presara cascavalul ras si se introduce in cuptor sa se coaca.
Se pune in cuptor cu 40 minute inainte de a se servi.
Alte retete recomandate:
Placinta cu dovleac
Ardei umpluti
Zacusca de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii