Tarta cu sardine este un aperitiv foarte gustos si satios. Gasiti aceasta reteta de tarat pe culinar.ro, alaturi de alte retete de aperitive.
Tarta cu sardine se prepara asa: se framanta un aluat din faina, unt si 3-4 linguri apa. Se adauga putina sare si se omogenizeaza bine compozitia. se impacheteaza intr-o folie de plastic si se lasa la rece 10-15 minute. Se bat ouale cu putina sare si se adauga pesmetul. Ceapa se curata si se taie julienne. Rosiile se spala si se taie felii. Se intinde aluatul intr-o foaie de cca 5 mm grosime si se pune intr-o forma de tarta. Se impunge aluatul din loc in loc cu o furculita, apoi se toarna amestecul de ou si pesmet. Deasupra se pune un strat uniform din ceapa tocata si felii de rosie. Peste acest strat de pun sardelele in forma de raze. S epune tarta in cuptorul incins si se coace la foc potrivit cca 40 de minute.
Tasrta se serveste dupa ce s-a racit.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Placinta cu carne
Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii