Aluatul l-am facut din 100 g unt, un ou, faina din macinis integral de grau si putina apa cat sa se formeze o coca potrivita. Am intins aluatul in fo
Aluatul l-am facut din 100 g unt, un ou, faina din macinis integral de grau si putina apa cat sa se formeze o coca potrivita.
Am intins aluatul in forma, l-am intepat cu furculita ca sa nu se umfle prea tare si am copt 10 minute la foc mic, apoi am umplut cu o crema facuta din 100 de grame de ton scurs de ulei, cam 250 de grame de branza de oaie si un ou.
Am dat iar la cuptor la foc mic pana s-a rumenit ( cred ca vreo 30 de minute).
Pofta buna!
Reteta Tarta cu ton si branza de oaie a fost propusa de FlorentinaG pe forum culinar.ro
Alte retete cu ton gasiti aici:
Tarta cu ton si legume,
Foi de brick cu ton si cascaval
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii