Tartine cu icre

Grisul se fierbe in apa si se lasa la racit apoi. Ceapa se taie marunt, iar maslinele se spala, se curata d samburi si se feliaza. Icrele si grisul se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr icre
  • 20 gr gris
  • 150 ml ulei
  • 100 gr ceapa
  • 20 gr masline
  • 20 ml apa minerala
  • 1 salata verde

Mod de preparare

Grisul se fierbe in apa si se lasa la racit apoi. Ceapa se taie marunt, iar maslinele se spala, se curata d samburi si se feliaza. Icrele si grisul se bat cu telul, turnandu-se treptat uleiul, putin cate putin. se adauga apa minerala si sucul de lamaie si se amesteca continuu pentru omogenizare. La sfarsit se adauga ceapa si se amesteca din nou.
Se servesc icrele pe un platou, decorate cu frunze de salata verde si masline.

Alte aperitive:

Saratele

Chiftele

Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori