Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie, mararul si patrunjel tocat
Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie, mararul si patrunjel tocat si se amesteca pana se incorporeaza. Cine doreste poate sa puna mai multa smantana. De preferat este sa folositi ingredientele si in functie de gustul fiecaruia.(eu gust dupa ce adaug ingredientele din reteta si daca vreau mai pot pune in plus)
Se da la frigider cateva ore.
Se orneaza cu creveti si se serveste cu paine toast.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii