Dupa ce se decongeleaza pestele, se taie felii, se sareaza, se da un praf de piper, se trec prin faina pe ambele parti. Se frig in tigaie in doua lin
Dupa ce se decongeleaza pestele, se taie felii, se sareaza, se da un praf de piper, se trec prin faina pe ambele parti. Se frig in tigaie in doua linguri de ulei, la foc iute si stropite cu zeama de lamaie. Se calesc sub capac cateva minute. Intre timp se curata ciupercile si se taie lamele. Un gogosar se curata de cotor,se taie in cubulete, ceapa se toaca marunt si se calesc in ulei incins. Se sareaza, se presara cu piper, se adauga ciupercile si patrunjel verde taiat marunt. Se calesc in suc propriu sub capac, se amesteca din cand in cand, se inmoaie si se lasa pana se reduce sucul. Se adauga al doilea gogosar si coaja de lamaie. Se pune capacul din nou si se calesc pana gogosarul taiat cubulete isi schimba culoarea. Se toarna smanatana si se adauga rosiile taiate felii subtiri si patrunjelul verde ramas. Se mai da un clocot si se poate deserta in jurul bucatilor de ton asezate pe un platou.
Alte retete cu peste recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii