Dupa ce se decongeleaza pestele, se taie felii, se sareaza, se da un praf de piper, se trec prin faina pe ambele parti. Se frig in tigaie in doua lin
Dupa ce se decongeleaza pestele, se taie felii, se sareaza, se da un praf de piper, se trec prin faina pe ambele parti. Se frig in tigaie in doua linguri de ulei, la foc iute si stropite cu zeama de lamaie. Se calesc sub capac cateva minute. Intre timp se curata ciupercile si se taie lamele. Un gogosar se curata de cotor,se taie in cubulete, ceapa se toaca marunt si se calesc in ulei incins. Se sareaza, se presara cu piper, se adauga ciupercile si patrunjel verde taiat marunt. Se calesc in suc propriu sub capac, se amesteca din cand in cand, se inmoaie si se lasa pana se reduce sucul. Se adauga al doilea gogosar si coaja de lamaie. Se pune capacul din nou si se calesc pana gogosarul taiat cubulete isi schimba culoarea. Se toarna smanatana si se adauga rosiile taiate felii subtiri si patrunjelul verde ramas. Se mai da un clocot si se poate deserta in jurul bucatilor de ton asezate pe un platou.
Alte retete cu peste recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii