1. Se amesteca ouale cu smintina. Se adauga piinea rupta in bucatele si se lasa 10 minute. 2. Se scurge apa de la peste. Se farima pestele si se t
1. Se amesteca ouale cu smintina. Se adauga piinea rupta in bucatele si se lasa 10 minute.
2. Se scurge apa de la peste. Se farima pestele si se taie ciupercile in bucati destul de mari.
3. Se taie ciupercile in 4.
4. Se aduga la compozitia cu oua: pestele, ciupercile, maslinele, mararul si piperul.
5. Se coace in mijlocul cuptorului la 175 grade C, circa 30 min.
6. Se lasa sa se raceasca in forma.
Se serveste rece, cu salata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii