Se amesteca tonul din conserva cu porumbul intr-un vas de sticla (pentru aspect), se adauga zeama de lamiie pentru a da un gust acrisor si eventual ca
Se amesteca tonul din conserva cu porumbul intr-un vas de sticla (pentru aspect), se adauga zeama de lamiie pentru a da un gust acrisor si eventual cateva picaturi de ulei, daca tonul nu a avut suficient. Cine doreste, poate adauga la salata si varza tocata marunt.
Se poate orna cu cateva frunzulite de patrunjel sau marar verde. Se serveste rece, ca aperitiv.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii