Tortul aperitiv cu somon este un preparat culinar delicios. Ingredientele pentru reteta sunt: crema de branza, ceapa verde si smantana.
Tortul aperitiv cu somon este un preparat culinar delicios. Ingredientele pentru reteta sunt: crema de branza, ceapa verde si smantana. Tortul aperitiv cu somon se prepara astfel: facem clatite din ingredientele mai sus mentionate, in afara de bere. Punem aluatul la odihnit 20 de minute, apoi punem si berea. Facem clatitele si pentru crema amestecam branza cu smantana, ceapa si un pic de marar. Punem peste fiecare clatita un strat de crema si felii de somon. Se poate orna cu verdeata.
Se serveste ca aperitiv.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii