Tuna Dippers, chiftelute de peste

Intr-un bol se amesteca tuna, morcovul, ceapa, oul, maioneza, pesmetul, sare si piper sau foloseste food processor-ul. Cu mana se formeaza chiftelute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tuna Dippers, chiftelute de peste

Ingrediente

  • 184 g ton-o cutie ( scursa)
  • 1 morcov dat pe razatoare
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 ou
  • 2 tsp maioneza
  • 1 cup pesmet (70g)
  • 1/2 tsp sare
  • 1/4 tsp piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 tsp= 1 lingurita

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca tuna, morcovul, ceapa, oul, maioneza, pesmetul, sare si piper sau foloseste food processor-ul.

Cu mana se formeaza chiftelute.

Se infierbanta uleiul si se adauga chiftelutele. Se prajesc 3-4 min. Se scot pe un platou acoperit cu hartie pentru a absorbi excesul de grasime.
Se servesc fiebinti sau la temperatura camerei cu sosul preferat.

Pofta buna!

Reteta Tuna Dippers, chiftelute de peste a fost propusa de rvalentina pe forum culinar.ro

Alte retete cu ton gasiti aici:

Avocado umplut cu ton,

Rosii umplute cu ton,

Ton thailandez

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori