Intr-un bol se amesteca tuna, morcovul, ceapa, oul, maioneza, pesmetul, sare si piper sau foloseste food processor-ul. Cu mana se formeaza chiftelute.
Intr-un bol se amesteca tuna, morcovul, ceapa, oul, maioneza, pesmetul, sare si piper sau foloseste food processor-ul.
Cu mana se formeaza chiftelute.
Se infierbanta uleiul si se adauga chiftelutele. Se prajesc 3-4 min. Se scot pe un platou acoperit cu hartie pentru a absorbi excesul de grasime.
Se servesc fiebinti sau la temperatura camerei cu sosul preferat.
Pofta buna!
Reteta Tuna Dippers, chiftelute de peste a fost propusa de rvalentina pe forum culinar.ro
Alte retete cu ton gasiti aici:
Avocado umplut cu ton,
Rosii umplute cu ton,
Ton thailandez
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii