Ouale se bat bine cu sarea si piperul si se toarna apoi in untul incins, pe foc mic. Se amesteca cu o furculita pana incep sa se prinda. Se adauga fel
Ouale se bat bine cu sarea si piperul si se toarna apoi in untul incins, pe foc mic. Se amesteca cu o furculita pana incep sa se prinda. Se adauga felioare subtiri de ficat, smantana si se amesteca continuu. Spre final se adauga zeama de carne.
Jumarile se servesc fierbinti, pe felii de paine prajita.
Alte retete:
Saratele
Ciuperci la cuptor
Placinta de dovleac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCui nu ii plac bomboanele de ciocolata? Cu aceasta reteta puteti sa va faceti singuri bomboanele de ciocolata, cu ce fel de...
Bomboane de ciocolataDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii