Jumari de oua cu usturoi

Ouale se bat cu sare si piper. Se rastoarna apoi intr-o tigaie cu unt incins si se lasa in bain-marie. Inainte de a se intari, se adauga usturoiul to

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 30 gr usturoi
  • 80 gr svaiter
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Ouale se bat cu sare si piper. Se rastoarna apoi intr-o tigaie cu unt incins si se lasa in bain-marie. Inainte de a se intari, se adauga usturoiul tocat marunt, svaiterul ras si mustarul. Se lasa pe foc 10 minute si se amesteca continuu cu o lingura de lemn.


Se servesc cu crutoane de paine prajita.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor Oua umplute Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc