Slanina fiarta in vin alb este o varianta rafinata a retetei slanina fiarta in zeama de varza.
Slanina se pune la fiert in vin completat cu apa si celelalte ingediente. In functie de cat de frageda e slanina poate fierbe mai repede de 45 de minute. Slanina fiarta, se presara pe deasupra un strat de usturoi pisat si se lasa asa 15 minute, dupa care sa inlatura. Dupa gust se poate afuma.
Slanina fiarta in vin alb e serveste dupa ce s-a racit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii