Slanina fiarta in vin alb

Slanina fiarta in vin alb este o varianta rafinata a retetei slanina fiarta in zeama de varza.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Slanina fiarta in vin alb

Ingrediente

  • o bucata de 300-400 g slanina
  • un litru vin alb sec
  • foi dafin
  • piper boabe
  • sare
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Slanina se pune la fiert in vin completat cu apa si celelalte ingediente. In functie de cat de frageda e slanina poate fierbe mai repede de 45 de minute. Slanina fiarta, se presara pe deasupra un strat de usturoi pisat si se lasa asa 15 minute, dupa care sa inlatura. Dupa gust se poate afuma.


Slanina fiarta in vin alb e serveste dupa ce s-a racit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc