Brioșe cu ou și gorgonzola dulce, delicioase, perfecte la micul dejun!
Preîncălzeste cuptorul la 180°C.
Într-un castron, bate ouăle că pentru omletă și condimentează-le cu sare și piper. Adaugă iaurtul.
Taie cubulețe ardeiul roșu și dovlecelul și adaugă-le în amestecul de ouă.
Adaugă și jumătate din cantitatea de brânză gorgonzola și amestec-o în compoziția de ouă.
Toarnă amestecul în formele pregătite, umplându-le cam până la 3/4 din volum.
Coace brioșele în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, timp de aproximativ 20- 30 de minute sau până când brioșele sunt aurii și crescute.
După ce le-ai scos din cuptor, adaugă restul de brânză gorgonzola și roșii uscate tocate mărunt peste fiecare brioșă și garniseste cu busuioc proaspăt.
Sunt delicioase și ușor de făcut. Poftă bună!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii