Un deliciu!!!! Pentru concurs,,toamna se numara borcanele"
Se spala toate legumele,apoi morcovul curatat se taie rondele,,hreanul betisoare,ceapa solzisori,telina si sfecla se taie in bucatele,conopida se desface in buchetele. Ardeiul se curata de cotoare si seminte apoi se umplu cu boabe de struguri si se aseaza in borcan,printre ei bagand bucatele de conopida,telina,sfecla,betisoare de hrean,solzi de ceapa,deasupra se pune o crenguta de marar uscat, si crenguta cu 2-3 frunze de visin. .Compozitia fierbinte se toarna in borcan ,peste legume pana se umple bine,apoi se etanseizeaza cu capac.Se lasa sa se raceasca pana a 2-a zi apoi se depoziteaza in locuri uscate si racoroase.Se consuma ca muraturi. Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii