Kimchi de castraveti este un alt fel de a mura castraveti. In mod traditional Kimchi se face cu varza, dar si cu castraveti iese foarte bine.
Kimchi de castraveti este un alt fel de a mura castraveti. In mod traditional Kimchi se face cu varza, dar si cu castraveti iese foarte bine. Se taie castravetii rondele si amesteca impreuna cu sarea.
Se lasa deoparte cam doua ore.
Se taie ceapa verde, se rade usturoiul si ghimbirul.
Se amesteca toate ingredientele si se pun intr-un container inchis ermetic. Eu am preferat un borcan. Se lasa la temperatura camerei peste noapte. Se pastreaza in frigider.
Kimchi de castraveti acompaniaza felurile de mancare coreene.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii