1. Se desprind rosiile de tulpinite, se spala iar apoi se lasa la scurs. 2. Se curata usturoiul. 3. Se fierbe apa, se adauga 1000 ml otet si 1 lingur
1. Se desprind rosiile de tulpinite, se spala iar apoi se lasa la scurs.
2. Se curata usturoiul.
3. Se fierbe apa, se adauga 1000 ml otet si 1 lingura cu varf de sare grunjoasa la 1 litru.
4. Se aseaza in borcane mai intai un strat de frunze de vita de vie.
5. Se pune apoi cateva boabe de piper si seminte de mustar.
6. Se aranjeaza rosiile si printre ele se pun catei de usturoi, frunze de visin si frunze de dafin.
7. Deasupra se pune piper si mustar si se acopera cu un strat de frunze de vita de vie.
8. Se toarna saramura fierbinte peste ingrediente.
9. Se leaga borcanele sau se inchid cu capace ermetice si se pun la racoare.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii