1. Se desprind rosiile de tulpinite, se spala iar apoi se lasa la scurs. 2. Se curata usturoiul. 3. Se fierbe apa, se adauga 1000 ml otet si 1 lingur
1. Se desprind rosiile de tulpinite, se spala iar apoi se lasa la scurs.
2. Se curata usturoiul.
3. Se fierbe apa, se adauga 1000 ml otet si 1 lingura cu varf de sare grunjoasa la 1 litru.
4. Se aseaza in borcane mai intai un strat de frunze de vita de vie.
5. Se pune apoi cateva boabe de piper si seminte de mustar.
6. Se aranjeaza rosiile si printre ele se pun catei de usturoi, frunze de visin si frunze de dafin.
7. Deasupra se pune piper si mustar si se acopera cu un strat de frunze de vita de vie.
8. Se toarna saramura fierbinte peste ingrediente.
9. Se leaga borcanele sau se inchid cu capace ermetice si se pun la racoare.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii