Crostini cu gorgonzola și roșii cherry, un preparat super gustos, perfect pentru micul dejun sau ca și gustare.
Cum se prepara Crostini cu gorgonzola și roșii cherry:
Tăiați bagheta în felii de cca 1.5 cm grosime și așezați-le în tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt. Stropiți fiecare felie cu ulei de măsline, după care puneți brânza gorgonzola. Băgați tava în cuptorul încins la 190 de grade C, până pâinea se rumenește și brânza se gratinează.
Între timp, tăiați roșiile în sferturi și le trageți puțin la tigaie, cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel uscat. Condimentați după gust cu sare și piper.
Puneți roșiile peste crostini, stropiți cu cremă de oțet balsamic și... savurați!
Poftă bună!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii