Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
Iată cum se prepară acest Burger de vită cu brânză gorgonzola:
Primul pas:
Prepară sosul dintr-un mix de maioneză, ketchup și muștar.
Al doilea pas:
Taie chifla în două jumătăți și prăjește-le în puțin unt.
Al treilea pas:
Condimentează carnea tocată de vită doar cu sare și piper. Apoi, formează două chiftele din carnea condimentată și frige-le pe ambele părți, în tigaia încinsă. Scoate-le pe o farfurie și lasă-le la odihnit.
Căleste și caramelizează ceapa în aceeași tigaie, adăugând și un cub de unt. Spre final, adaugă 2 linguri de oțet balsamic și mai lasă 1 minut pe foc.
Al patrulea pas:
Montează burgerul cu brânză gorgonzola picantă pentru un gust cu adevărat delicios.
Să-l încerci neapărat!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii