Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
Iată cum se prepară acest Burger de vită cu brânză gorgonzola:
Primul pas:
Prepară sosul dintr-un mix de maioneză, ketchup și muștar.
Al doilea pas:
Taie chifla în două jumătăți și prăjește-le în puțin unt.
Al treilea pas:
Condimentează carnea tocată de vită doar cu sare și piper. Apoi, formează două chiftele din carnea condimentată și frige-le pe ambele părți, în tigaia încinsă. Scoate-le pe o farfurie și lasă-le la odihnit.
Căleste și caramelizează ceapa în aceeași tigaie, adăugând și un cub de unt. Spre final, adaugă 2 linguri de oțet balsamic și mai lasă 1 minut pe foc.
Al patrulea pas:
Montează burgerul cu brânză gorgonzola picantă pentru un gust cu adevărat delicios.
Să-l încerci neapărat!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii