Drojdia se desface in putin lapte caldut. Se adauga o jumatate de cana de faina, se framanta putin si se lasa la dospit o jumatate de ora intr-un loc
Drojdia se desface in putin lapte caldut. Se adauga o jumatate de cana de faina, se framanta putin si se lasa la dospit o jumatate de ora intr-un loc cald. Se asaza restul de faina pe o planseta. Se adauga zaharul si laptele. Se adauga apoi amestecul de drojdie cu lapte si se framanta bine. Se toarna untul topit, putin cate putin in compozitie. Se adauga stafidele, se amesteca si se asaza in forme pentru tarte si se presara cu faina. Formele se acopera si se lasa sa creasca intr-un loc cald pentru doua-trei ore. Cele doua galbenusuri se freaca cu miere. Se ung briosele cu galbenusurile de ou si se lasa la cuptor la foc potrivit
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii