Briosele cu morcovi sunt delicioase. Pentru aceasta reteta de briose aveti nevoie de morcovi dati pe razatoare si multe mirodenii.
Briosele cu morcovi sunt delicioase. Intr-un bol se adauga faina,bicarbonatul de sodiu,praful de copt,condimentele si zaharul.
In alt bol se amesteca oul, laptele, uleiul si zaharul vanilat.
Intr-un al treilea bol mai adanc se adauga morcovii si ananasul. Se pune peste amestecul de lapte, ou si ulei.Se amesteca bine.
Se adauga bolul de faina si se amesteca usor, numai cat sa fie combinat.
Acum se pot incorpora nucile si stafidele, daca ai ales sa folosesti.
Se coc in cuptorul preincalzit, in forma de briose, cam 20-25 de minute.
Briosele cu morcovi se pot servi ca desert sau gustare.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii