Briose inimioara cu banane si ciocolata este o reteta delicioasa de prajitura potrivita pentru Valentine's, pentru care aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: faina, zahar, banane, ciocolata, unt, praf de copt.
Intr-un castron mai mare punem laolalta zaharul, cele 2 oua intregi, zaharul vanilat si coaja de portocala. Mixam totul bine pana isi dubleaza volumul. Adaugam untul topit si racit. Intr-un blender pasam cele 4 banane pana obtinem un piure fin. Adaugam piureul de banane la amestecul de oua si unt si continuam sa mixam.
Adaugam si faina amestecata cu sarea si praful de copt, pana obtinem un aluat consistent. La sfarsit adaugam si bobitele de ciocolata. Umplem 3 sferturi formele de briose cu compozitia obtinuta si dam la cuptorul incins pentru 30 de minute. Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca. Se pastreaza pufoase cateva zile.
Briosele inimioara cu banane se servesc simple sau pudrate cu zahar vanilat.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsEu foloseam pluralul eclere, in dex cu prioritate mentioneaza ecleruri. Ambele forme sunt corecte :). Vestea buna este ca...
Miniecleruri cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii