Briosele sunt mereu desertul salvator in momentele cand timpul nu ne este prieten. Dar briosele panettone vor impresiona si cel mai aspru critic culinar. Cerneti faina intr-un castron si puneti in mijlocul ei drojdia faramitata, impreuna cu 1 lingurita de zahar si 5 linguri de lapte caldut.
Cerneti faina intr-un castron si puneti in mijlocul ei drojdia faramitata, impreuna cu 1 lingurita de zahar si 5 linguri de lapte caldut. Amestecati si lasati 15 minute sa dospeasca. Framantati o coca, adaugand restul de zahar, untul, oul si zaharul vanilat. Lasati din nou 30 de minute la dospit.
Ungeti formele de briose cu margarina si adaugati in coca stafidele, migdalele si rahatul taiat cubulete. Puneti coca in formele pentru briose, astfel incat sa le umpleti 2/3.
Lasati 15 minute sa dospeasca. Incalziti cuptorul la 180 de grade. Ungeti briosele cu galbenus, presarati-le cu zahar pudra si coaceti 20-25 de minute.
Briosele panettone se pudreaza cu zahar vanilat dupa ce s-au racit. Se servesc cu o cana de lapte ori cafea. Reteta Briose Panettone a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii