Briosele sunt mereu desertul salvator in momentele cand timpul nu ne este prieten. Dar briosele panettone vor impresiona si cel mai aspru critic culinar. Cerneti faina intr-un castron si puneti in mijlocul ei drojdia faramitata, impreuna cu 1 lingurita de zahar si 5 linguri de lapte caldut.
Cerneti faina intr-un castron si puneti in mijlocul ei drojdia faramitata, impreuna cu 1 lingurita de zahar si 5 linguri de lapte caldut. Amestecati si lasati 15 minute sa dospeasca. Framantati o coca, adaugand restul de zahar, untul, oul si zaharul vanilat. Lasati din nou 30 de minute la dospit.
Ungeti formele de briose cu margarina si adaugati in coca stafidele, migdalele si rahatul taiat cubulete. Puneti coca in formele pentru briose, astfel incat sa le umpleti 2/3.
Lasati 15 minute sa dospeasca. Incalziti cuptorul la 180 de grade. Ungeti briosele cu galbenus, presarati-le cu zahar pudra si coaceti 20-25 de minute.
Briosele panettone se pudreaza cu zahar vanilat dupa ce s-au racit. Se servesc cu o cana de lapte ori cafea. Reteta Briose Panettone a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii