Cardamom coffee cake: un desert deosebit si delicios, perfect pentru o zi de duminica in familie!
1. Se incazeste cuptorul la 180 grade Celsius (350F).
2. Se amesteca cafeaua cu smantana. Eu am folosit 1/4 cup espresso in loc de instant. Daca adaugati banana, va recomand s-o amestecati cu smantana. Eu am adaugat-o cu untul si zaharul si a inmuiat spuma de unt.
3. Se freaca untul cu zaharul pana se face spuma.
4. Se adauga ouala pe rand, smantana cu cafea si vanilia.
5. Intr-un bol separat se amesteca faina, praful de copt, sarea si cardamom-ul.
6. Se adauga treptat amestecul de faina peste compozitia lichida.
7. Se toarna in forma de copt unsa cu unt (si faina daca nu e non-stick) si se da la cuptor pentru 50 min (se verifica cu scobitoarea).
Merge facuta si in tava de muffins. E foarte frageda si parfumata.
Cardamom coffee cake se serveste ca atare pentru ca este un desert pufos si delicios!
Reteta de cardamom coffee cake a fost propusa pe forumul Culinar.ro de garofita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii