Se freaca untul cu o jumatate din cantitatea de zahar. Se adauga trei linguri de cacao, doua linguri de rom si galbenusurile. Se toarna laptele si se
Se freaca untul cu o jumatate din cantitatea de zahar. Se adauga trei linguri de cacao, doua linguri de rom si galbenusurile. Se toarna laptele si se bat albusurile spuma cu restul de zahar tos si cu zaharul vanilat. Se incorporeaza albusurile si se adauga miezul de nuca macinat marunt si ciocolata rasa. Se adauga faina in ploaie si praful de copt si se omogenizeaza.
Se unge o forma de chec cu unt si se toarna compozitia. Se introduce la cuptor pentru 25-30 de minute. Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca si apoi se pudreaza cu zahar fin si se taie in felii.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Tarta cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii