Se freaca untul cu o jumatate din cantitatea de zahar. Se adauga trei linguri de cacao, doua linguri de rom si galbenusurile. Se toarna laptele si se
Se freaca untul cu o jumatate din cantitatea de zahar. Se adauga trei linguri de cacao, doua linguri de rom si galbenusurile. Se toarna laptele si se bat albusurile spuma cu restul de zahar tos si cu zaharul vanilat. Se incorporeaza albusurile si se adauga miezul de nuca macinat marunt si ciocolata rasa. Se adauga faina in ploaie si praful de copt si se omogenizeaza.
Se unge o forma de chec cu unt si se toarna compozitia. Se introduce la cuptor pentru 25-30 de minute. Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca si apoi se pudreaza cu zahar fin si se taie in felii.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Tarta cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii