Puneti intr-un vas la main-marie mierea si untul. Amestecati-le pana cand se topeste untul apoi luam vasul de pe foc. Batem spuma albusurile, adaugam
Puneti intr-un vas la main-marie mierea si untul.
Amestecati-le pana cand se topeste untul apoi luam vasul de pe foc.
Batem spuma albusurile, adaugam treptat zaharul vanilat si zeama de lamaie. Adaugam faina si celelalte ingrediente apoi amestecm prin rasturnare.
Turnam compozitia intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faian. Coacem la foc potrivit pana cand se rumeneste uniform. Se scoate din tava numai dupa ce s-a racit.
Presarat cu zahar praf

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii