Mierea se freaca impreuna cu galbenusurile si cu zaharul. Se adauga apoi nucile tocate marunt, stafidele si untul topit. Separat se bat albusurile sp
Mierea se freaca impreuna cu galbenusurile si cu zaharul. Se adauga apoi nucile tocate marunt, stafidele si untul topit. Separat se bat albusurile spuma tare si se adauga peste ele faina in ploaie. Se omogenizeaza cele doua compozitii si se dauga amoniacul stins cu zeama de lamaie. Se pune aluatul in doua tavi unse si tapetate si se introduc checurile la cuptor.
Se servesc reci.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Prajitura alba ca zapada Gogosi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii