Mierea se freaca impreuna cu galbenusurile si cu zaharul. Se adauga apoi nucile tocate marunt, stafidele si untul topit. Separat se bat albusurile sp
Mierea se freaca impreuna cu galbenusurile si cu zaharul. Se adauga apoi nucile tocate marunt, stafidele si untul topit. Separat se bat albusurile spuma tare si se adauga peste ele faina in ploaie. Se omogenizeaza cele doua compozitii si se dauga amoniacul stins cu zeama de lamaie. Se pune aluatul in doua tavi unse si tapetate si se introduc checurile la cuptor.
Se servesc reci.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Prajitura alba ca zapada Gogosi

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii