Separam albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma pana se intaresc apoi se adauga zaharul cate o lingura si se bate incontinuare pana se tope
Separam albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma pana se intaresc apoi se adauga zaharul cate o lingura si se bate incontinuare pana se topeste zaharul si albusul devine mai tare. Se bat aparte, un pic cu mixerul, galbenusurile si praful de sare. Se adauga galbenusurile peste albusuri si se amesteca incontinuare cu o spatula, de data asta miscari usoare de jos in sus, apoi se aduga uleiul, morcovul ras si faina. Abia la urma se pune esenta sau lamaia rasa. Se coace la cuptor, acesta fiind in prealabil incalzit, vreo 35 minute. Se scoate se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra vanilat. Este foarte bun pt copii si place foarte mult. Pofta buna!
Se serveste asa cum este taiat felii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii