Merele si morcovii se curata, apoi se dau pe razatoarea mare. Se rade coaja de portocala si se stoarce de zeama. O lingurita de bicarbonat se dizolva
Merele si morcovii se curata, apoi se dau pe razatoarea mare. Se rade coaja de portocala si se stoarce de zeama. O lingurita de bicarbonat se dizolva in putin suc de portocale. Se freaca zaharul cu uleiul, se adauga merele si morcovii, apoi sucul, coaja rasa de portocala, stafidele, o lingurita de scortisoara si romul. Separat, se amesteca faina cu praful de copt si cu bicarbonatul iar apoi se adauga in compozitie. Se tapeteaza o forma de chec si se toarna compozitia.
Se da la cuptor, la foc moderat, timp de 1 ora.
Checul se presara cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Mere glazurate
Prajitura simpla cu mere
Prajitura cu mere si gris
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii