Se amesteca miezul de nuca macinat cu faina. Se freaca margarina cu jumatate din cantitatea de zahar, la care se adauga galbenusurile, unul cate unul
Se amesteca miezul de nuca macinat cu faina. Se freaca margarina cu jumatate din cantitatea de zahar, la care se adauga galbenusurile, unul cate unul. Se incorporeaza treptat faina cu nuca si coaja de lamaie rasa, iar la sfarsit, se incorporeaza usor albusurile batute cu zaharul ramas. Se toarna compozitia in forma de chec unsa si tapetata cu faina si se coace la temperatura medie.
Se pudreaza dupa ce se racoreste putin.
Alte retete de dulciuri:
Tarta cu fructe
Chec pufos
Turta dulce

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii