Galbenusurile se freaca impreuna cu untul moale, zaharul si putina sare. Se adauga apoi nucile tocate, rahatul taiat cuburi mici, amoniacul stins cu o
Galbenusurile se freaca impreuna cu untul moale, zaharul si putina sare. Se adauga apoi nucile tocate, rahatul taiat cuburi mici, amoniacul stins cu otet si o lingura de rom. Se omogenizeaza amestecul si se toarna faina in ploaie. Cpmpozitia se rastoarna in doua tavi, unse cu unt si tapetate cu faina si se lasa la copt, in cuptorul incins, aproximativ 45 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii