Se freaca galbenusurile cu 100 gr zahar si se adauga lamaia rasa. Separat, se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se toarna apoi peste galbenusuri
Se freaca galbenusurile cu 100 gr zahar si se adauga lamaia rasa. Separat, se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se toarna apoi peste galbenusuri. Se adauga faina, amestecata cu bucatele mici de rahat si nuci. Se tapeteaza o forma de chec si se toarna compozitia in ea. Se lasa la copt, la foc potrivit.
Se serveste pudrat cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
Turta dulce
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii