Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia, pana devin o crema. Untul topit si racit se toarna cate putin peste galbenusuri, amestecand mereu. Se
Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia, pana devin o crema. Untul topit si racit se toarna cate putin peste galbenusuri, amestecand mereu. Se adauga praful de copt si apoi faina, putin cate putin. Se taie rahatul bucatele si se pune impreuna cu stafidele si coaja rasa de lamaie in compozitie. Se incorporeaza usor, amestecand de sus in jos albusurile batute spuma. Totul se toarna in forma tapetata si se coace la foc potrivit, timp de 45 de minute.
Se pudreaza cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Chec pufos
Prajitura cu branza
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii