Pentru chec cu rahat, nuci si stafide se freaca untul cu zaharul pana se albeste si pe urma se pune laptele cate putin si se freaca bine.
Pentru chec cu rahat, nuci si stafide se freaca untul cu zaharul pana se albeste si pe urma se pune laptele cate putin si se freaca bine. Dupa aceea se pune faina, in faina se pune praful de copt si se amesteca bine. Se pune apoi albusul batut spuma. Se unge tava cu ulei si se pune compozitia la cuptor. Pentru a nu se lasa checul, se amesteca din compozitie cu cacao si se pune la fundul tavii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii