Checul cu scortisoara si mere este o prajitura foarte delicioasa de sezon. Intai se amesteca untul cu zaharul, ouale si zaharul vanilat.
Checul cu scortisoara si mere este o prajitura foarte delicioasa de sezon. Intai se amesteca untul cu zaharul, ouale si zaharul vanilat. Se adauga faina, se face o gropita in mijloc unde se pune bicaronatul,lingura de lapte si otetul. Se adauga sarea, scortisoara si se amesteca bine. Se incorporeaza merele si se pun in forma pentru cuptor, care a fost unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Topping:
Se topeste untul si se amesteca toate ingredientele, apoi se pune pe suprafata compozitiei de chec din tava. Se da la cuptor cam 50-60 de minute. Se lasa sa se raceasca 10 minute.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii