Se freaca foarte bine untul cu zaharul si cu vanilia. Se adauga treptat galbenusurile si se freaca pana se obtine o crema omogena. Se bat albusurile
Se freaca foarte bine untul cu zaharul si cu vanilia. Se adauga treptat galbenusurile si se freaca pana se obtine o crema omogena. Se bat albusurile spuma tare, iar jumatate din cantitate se amesteca cu galbenusurile.
Se inglobeaza in acest amestec, putin cate putin, jumatate din cantitatea de faina. Se amesteca usor si se inglobeaza restul de albusuri si de faina. Se pun stafidele in compozitie. Se tapeteaza forma de chec si se pune aluatul. Se coace in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 1 ora.
Se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Gogosi
Galuste cu prune
Prajitura cu branza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii