Se freaca foarte bine untul cu zaharul si cu vanilia. Se adauga treptat galbenusurile si se freaca pana se obtine o crema omogena. Se bat albusurile
Se freaca foarte bine untul cu zaharul si cu vanilia. Se adauga treptat galbenusurile si se freaca pana se obtine o crema omogena. Se bat albusurile spuma tare, iar jumatate din cantitate se amesteca cu galbenusurile.
Se inglobeaza in acest amestec, putin cate putin, jumatate din cantitatea de faina. Se amesteca usor si se inglobeaza restul de albusuri si de faina. Se pun stafidele in compozitie. Se tapeteaza forma de chec si se pune aluatul. Se coace in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 1 ora.
Se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Gogosi
Galuste cu prune
Prajitura cu branza
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii