Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia, pana isi dubleaza volumul. Se adauga pe rand faina, amidonul si albusurile batute spuma si se amesteca
Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia, pana isi dubleaza volumul. Se adauga pe rand faina, amidonul si albusurile batute spuma si se amesteca usor. Se toarna compozitia intr-o forma tapetata bine si se coace la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Se scoate checul din forma si se pudreaza cu zahar.
Alte retete recomandate:
Chec Montignac
Chec pufos
Gogosi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii