Untul se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile, faina, coaja si zeama de lamaie, nucile maruntite si praful de copt. La final se adaug
Untul se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile, faina, coaja si zeama de lamaie, nucile maruntite si praful de copt. La final se adauga albusurile batute spuma tare. Separat se tapeteaza 2 tavi de chec si se toarna compozitia in ele. Se introduc apoi in cuptorul cald si se lasa la copt, pe foc mediu.
Checul se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple
Lapte de pasare
Prajitura snikers

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii