Checul duo este foarte bun si spornic, mai ales pentru o masa festiva sau pentru musafiri inopinanti.
Se topeste pentru inceput ciocolata la baie de aburi. Se separa ouale. Galbenusurile se freaca cu un praf de sare si jumatate din cantitatea de zahar. Se adauga untul si smantana si se obtine o crema fina. se stinge praful de copt in cateva picaturi de lamaie si se adauga in compozitie. Separat, se bat albusurile spuma cu jumatate din cantitatea de zahar. Albusurile se amesteca cu crema de galbenusuri. Se incorporeaza usor, sa nu se lase, si se adauga faina cernuta. Se imparte compozitia. Se toarna jumatate in tava tapetata cu hartie de copt. Restul compozitiei se amesteca cu ciocolata si cacaua cernuta. Se toarna deasupra si se baga la cuptor. Se coace la 160 grade Celsius. Se serveste ornat cu zahar pudra
Checul duo se pudreaza cu zahar pudra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii