Ouale se bat bine impreuna cu cele 10 linguri de zahar. Se adauga 10 linguri ulei se amesteca in continuu apoi se adauga faina in ploaie impreuna cu p
Ouale se bat bine impreuna cu cele 10 linguri de zahar. Se adauga 10 linguri ulei se amesteca in continuu apoi se adauga faina in ploaie impreuna cu praful de copt esenta de si zaharul vanilat.se unge o tava de chec cu unt si tapetata cu faina si se adauga jumatate din cantitate.in restul compozitie se adauga cele 2 linguri de cacao. Optional se poate adauga in compozitie stafide.
se pudreaza zahar pudra.
Va recomandam si aceste retete in imagini
Chec cacao foarte bun
Chec cu banane si ciocolata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii