Checul galez il gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete gustoase de checuri. Acest chec are in compozitie unt, zahar, faina, oua, stafide, lapte si scortisoara.
Acest chec galez este delicios! Pentru prepararea acestui chec pufos se amesteca untul cu zaharul tos, apoi se adauga ouale, faina, stafidele si laptele. Se amesteca bine si se toarna apoi mixtura in forma de copt. Se pune forma in cuptor, pe treapta de mijloc si se lasa cca 15-20 de minute, pana creste. Pentru sos, se amesteca untul cu zaharul brun si cu scortisoara. Se scoate checul din cuptor si se unge cu unt partea superioara. Se lasa checul pana se topeste untul, apoi se scoate din forma si se taie felii.
Checul galez se serveste dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii