Intr-un vas, se freaca spuma untul cu zaharul si vanilia, se adauga pe rand galbenusurile, amestecand continuu. Se pune faina iar la sfarsit, se ingl
Intr-un vas, se freaca spuma untul cu zaharul si vanilia, se adauga pe rand galbenusurile, amestecand continuu. Se pune faina iar la sfarsit, se inglobeaza albusurile batute spuma. Se iau 5 linguri din compozitie si se amesteca cu cacao. In forma de chec tapetata se toarna jumatate din compozitia alba, apoi compozitia cu cacao si la urma, restul de compozitie alba. Se coace la foc mic, timp de 35 de minute, pana creste checul si crapa la suprafata, apoi se mareste flacara.
Se poate servi si cu dulceata sau la cafea.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura Negresa
Chec pufos
Amandine cu crema de ciocolata
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii