Checul cu cacao este o reteta simpla de preparat. Pentru aceasta reteta de chec aveti nevoie de faina, zahar, cacao, praf de copt, lapte, ulei si mirodenii.
Checul pufos cu cacao este o reteta simpla de preparat. Pentru aceasta reteta de chec pufos se amesteca cu mixerul, faina cu praful de copt, zaharul, cacaua, laptele si uleiul. Se adauga mirodeniile, se omogenizeaza si se toarna compozitia intr-o forma de chec unsa si tapetata. Se introduce checul in cuptor cca 25 de minute si se lasa la copt.
Checul pufos cu cacao se serveste dupa ce s-a racit, cu un pahar de lapte cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii