Fainile se cern impreuna cu cacaua, praful de copt si bicarbonatul. Apa se amesteca cu zaharul pana ce acesta se dizolva; se adauga sarea, uleiul si e
Fainile se cern impreuna cu cacaua, praful de copt si bicarbonatul.
Apa se amesteca cu zaharul pana ce acesta se dizolva; se adauga sarea, uleiul si esenta de migdale si se amesteca bine.
Peste acesta se adauga amestecul de faini si se omogenizeaza.
Se toarna in forme, se presara feliile de migdale si se coc 15-20 min. in cuptorul preincalzit la 180 C (se incearca cu scobitoarea daca s-au facut).
Din aceasta compozitie rezulta 12 muffins mari
Reteta Muffins cu ciocolata a fost propusa de CristinaK
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii