Se amesteca cele 200 de grame de oua fara coaja (4 ca numar) cu 200 de grame de zahar si se pun in robot la viteza maxima pana ce se dubleaza si sunt
Se amesteca cele 200 de grame de oua fara coaja (4 ca numar) cu 200 de grame de zahar si se pun in robot la viteza maxima pana ce se dubleaza si sunt spumoase
Apoi incep sa amestec incetisor cu telul mereu in acelasi sens si incet varsand precum uleiul la maioneza ciocolata topita impreuna cu untul (150 si 150), apoi in acelasi mod paharul cu iaurtul deci 200 ml.
Adaug apoi faina amestecata cu praful de copt cu ajutorul acestei site si continuu amestecand mereu incetisor si in acelasi sens.
Dupa care in ultimul moment adaug pumnul de stafide trecute prin faina, mai amestec un picut doar cat sa intre in compozitie.
De data asta i-a trebuit o ora ca sa se coaca la 180 grade C in forma de silicon gri marca Tescoma.
Reteta Colac cu ciocolata a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii