Se amesteca cele 200 de grame de oua fara coaja (4 ca numar) cu 200 de grame de zahar si se pun in robot la viteza maxima pana ce se dubleaza si sunt
Se amesteca cele 200 de grame de oua fara coaja (4 ca numar) cu 200 de grame de zahar si se pun in robot la viteza maxima pana ce se dubleaza si sunt spumoase
Apoi incep sa amestec incetisor cu telul mereu in acelasi sens si incet varsand precum uleiul la maioneza ciocolata topita impreuna cu untul (150 si 150), apoi in acelasi mod paharul cu iaurtul deci 200 ml.
Adaug apoi faina amestecata cu praful de copt cu ajutorul acestei site si continuu amestecand mereu incetisor si in acelasi sens.
Dupa care in ultimul moment adaug pumnul de stafide trecute prin faina, mai amestec un picut doar cat sa intre in compozitie.
De data asta i-a trebuit o ora ca sa se coaca la 180 grade C in forma de silicon gri marca Tescoma.
Reteta Colac cu ciocolata a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii