Se amesteca untul cu scortisoara, cuisoare, ghimbir si coaja de portocale razuita. Aceasta crema se amesteca cu zaharul pudra si galbenusurile (deja o
Se amesteca untul cu scortisoara, cuisoare, ghimbir si coaja de portocale razuita. Aceasta crema se amesteca cu zaharul pudra si galbenusurile (deja omogenizate). Se adauga si smantana si albusurile batute spuma. La final, se adauga si faina amestecata cu praful de copt. Se impleteste in forma de ghirlanda si se coace in cuptor, la 200 grade Celsius.
Alte dulciuri retete recomandate
Cozonac nuca
Galuste cu prune
Tarta cu fructe
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii