Cozonac cu gris

Pentru cozonacul cu gris se fierbe grisul cu lapte, zahar si vanilie, astfel incat sa se obtina un pilaf mai mult moale. Dupa ce s-a racorit, se pun ouale si stafidele.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g aluat de cozonac
  • Umplutura:
  • 4 cesti lapte
  • 1/2 ceasca gris
  • 4 linguri zahar
  • 3 oua
  • vanilie sau
  • vanilina
  • 25 g stafide
  • un praf de sare.

Mod de preparare

Pentru cozonacul cu gris se fierbe grisul cu lapte, zahar si vanilie, astfel incat sa se obtina un pilaf mai mult moale. Dupa ce s-a racorit, se pun ouale si stafidele. Se pregateste la fel cu cozonacul cu smantana.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori